Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Kontorsflytt

Har ni vuxit ur era lokaler eller behöver ni inte längre lika stort? Oavsett vilken sorts flytt ni står inför brukar det ta mycket tid, därför finns vi för att hjälpa er. Istället för att bära möbler kan ni fokusera på det ni gör bäst.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Vad ingår i Hemfrids kontorsflytt?

Ni kanske står inför ett byte av lokal eller ska flytta en hel avdelning på kontoret. Vi hjälper både det mindre företaget och det större bolaget. Utöver själva flytthjälpen kan vi montera möbler och återvinna gammal kontorsinredning. Det viktiga för oss är att flytten inte påverkar er dagliga aktivitet, därför är koordinering och erfarenhet viktigt för oss.

Så bokar du

Börja med att fylla i formuläret och skicka till oss. Vi kontaktar dig så snabbt som möjligt så att vi kan prata om en lösning som passar just er flytt.

Pris

Vi är enkla. Av oss får du ett fast pris.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

  • Utbildad personal med kollektivavtal

    Alla våra anställda är utbildade och försedda med fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka
scroll top