Flyttpackning

Vi hjälper dig med hela flytten.

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån flytt och flyttstädning till magasinering, anpassat efter dina behov och önskemål.

Våra flyttjänster

 • Flytthjälp
 • Flyttstädning
 • Hantverkshjälp

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid
 • Flytthjälp
  ”Hög kvalitet, bra personal - känns pålitligt och tryggt!”
  Lina
 • Flytthjälp
  ”Fungerar bra, och man blir inte besviken!”
  Henrik

Vanliga frågor om flytthjälp

 • Vad behöver jag förbereda inför flytten?

  Om du inte har bokat packning av oss så ska hela ditt bohag vara helt nedpackat och redo att bäras ut på flyttdagen. Känsliga möbler och textilier ska vara packade så gott som möjligt och allt som ryms i en flyttlåda ska packas så.

  Du kan hitta mer information i våra momentlistor för flytthjälp med packning och flytthjälp utan packning.

 • Jag har en större möbel som måste skruvas ner, hur gör jag med det?

  I din flytt ingår lättare nedmontering. Vi kan skruva ner lampor, enklare hyllor eller till exempel din soffa eller säng för att kunna bära ut den. Har du många saker som ska monteras ner kan vi boka på en montör som hjälper till. Garderobssystem som till exempel PAX ingår inte i lättare nedmontering.

 • Jag ska flytta en längre sträcka, går det?

  Vi kan hjälpa dig att flytta från eller till ny adress i hela Sverige, så länge en av destinationerna är Stockholm eller Uppsala med omnejd. Skriv in postnummer dit du flyttar längst upp på sidan, så ser du om vi kan hjälpa dig att flytta dit!

 • Ingår det flyttlådor?

  Du kan låna flyttlådor kostnadsfritt från oss. Lådorna levereras hem till din adress och vi hämtar lådorna på den nya adressen cirka två (2) veckor efter utförd flytt. Vi har ingen begränsning för hur många lådor som du får låna men räkna med cirka en (1) låda per kvadratmeter boyta som du flyttar från. Utöver klassiska flyttlådor erbjuder vi även speciallådor för kristallkronor och garderobslådor där kläderna transporteras hängande på sina galgar. Om du vill behålla flyttlådor debiterar vi 45 kronor per låda på fakturan. Vänligen kontakta oss på telefon 010-555 85 00 eller via flyttservice@hemfrid.se så hjälper vi dig.

 • Är Hemfrid försäkrade?

  När du flyttar med oss ingår ansvars- och transportförsäkring och uppdraget utförs enligt de allmänna flyttbestämmelserna BOHAG2010. Alla våra anställda jobbar under kollektivavtal och är försäkrade under arbetstid.

  Observera att om du väljer att själv packa flyttlådorna så är du ansvarig för eventuella skador som kan anses beror på brister i packningen.