Kok-bord
En del av Hemfrid
logo

Städhjälp i Norrköping.

Städarna Norrköping är nu en del av Hemfrid. Det innebär att alla städtjänster i Norrköpingsområdet kommer att utföras av Hemfrid. Du kan boka våra tjänster via formuläret nedan.
 • Just nu! Boka hemstädning och få storstädning på köpet.

Våra tjänster i Norrköping

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Norrköping.

Välkommen till Hemfrid! Upptäck skillnaden med vår regelbunden hemstädning i Norrköping. Oavsett om du bor vid industrilandskapet, i stadscentrum eller längs med Bråviken, kan du lita på att vårt team levererar enastående resultat varje gång. Läs mer om regelbunden hemstädning.

För att komma igång bokar du ett digitalt startmöte. Där går vi igenom dina önskemål och behov, och samlar i din personliga städinstruktion. Denna är sedan grunden varje gång vi städar hemma hos dig. På så sätt kan vi säkerställa att du får samma höga kvalitet vid varje städtillfälle. I hemstädningen ingår ingår golvmopp och trasor men även Hemfrids miljömärkta städmedel som är skonsamma både för miljön, din Hemfridare och dig.

I Norrköping erbjuder vi även: Storstädning Fönsterputs

Här finns vi i Norrköping

 • Berget
  Björkalund
  Brånnestad
  Butängen
  Eksund
  Ektorp
  Enebymo
  Ensjön
  Furingstad
  Gamla staden
  Haga
  Hageby
  Himmelstalund
  Jursla
  Kimstad
  Klingsberg
  Klockaretorpet
  Kneippen
  Krokek
  Kättsätter
 • Lagerlunda
  Lindö
  Ljunga
  Ljura
  Lundby
  Marielund
  Navestad
  Nordantill
  Norsholm
  Oxelbergen
  Pryssgården
  Rambodal
  Saltängen
  Simonstorp
  Skarphagen
  Skärblacka
  Smedby
  Strömsfors
  Svärtinge
  Sylten
 • Såpkullen
  Söderstaden
  Vilbergen
  Vrinnevi
  Västra Husby
  Åby
  Östantill
  Östra Husby
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid