Kok-bord
En del av Hemfrid
logo

Städhjälp i Nyköping.

Städarna Nyköping är nu en del av Hemfrid. Det innebär att alla städtjänster i Nyköpingsområdet kommer att utföras av Hemfrid. Du kan boka våra tjänster via formuläret nedan.
 • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Nyköping

Vi hjälper dig gärna med allt från regelbunden städning till fönsterputs och flyttstädning, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Nyköping.

Nyköping, upptäck vår exceptionella städservice! Vi erbjuder allt från hemstädning till fönsterputs, alltid med fokus på dina unika behov. Vår personal är inte bara kvalificerad, utan också engagerad i att leverera toppresultat med våra miljövänliga, svenska produkter. Vi är här för att förenkla ditt liv och frigöra tid för det du älskar. Vårt engagemang för din trivsel och vårt fokus på detaljer gör oss till det självklara valet för dina städbehov.

Här finns vi i Nyköping

 • Bettna
  Björnlunda
  Enstaberga
  Gnesta
  Hölö
  Järna
  Jönåker
  Mölnbo
  Nyköping
  Nävekvarn
  Oxelösund
  Stigtomta
  Trosa
  Tystberga
  Vagnhärad
  Vrena
  Västerljung
  Ålberga
Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid