Kok-bord
En del av Hemfrid
logo

Städhjälp i Strängnäs.

Städarna Stängnäs är nu en del av Hemfrid. Det innebär att alla städtjänster i Strängnäsområdet kommer att utföras av Hemfrid. Du kan boka våra tjänster via formuläret nedan.
  • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Strängnäs

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning
  • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Strängnäs.

Välkommen till Hemfrid i Strängnäs. Vi erbjuder regelbunden hemstädning av erfarna städare för dig som bor i lägenhet, radhus eller villa.

För att säkerställa att du blir lika nöjd med städningen varje gång sammanställer vi dina önskemål och behov i din kundprofil. På så sätt kan vi fokusera på det som är viktigt för dig. I våra tjänster ingår våra miljömärkta städmedel, golvmopp och trasor. Vi kan även hjälpa dig med andra uppgifter som att stryka kläder eller städa balkongen.

Självklart är våra tjänster rutberättigande och ditt rutavdrag dras direkt från din faktura.

Öppettider
Kontakta oss för att boka en besökstid