Kok-bord
En del av Hemfrid
logo

Städhjälp i Uppsala.

Städarna Uppsala är nu en del av Hemfrid. Det innebär att alla städtjänster i Uppsalaområdet kommer att utföras av Hemfrid. Du kan boka våra tjänster via formuläret nedan.
 • Just nu! Boka hemstädning och få 50 % rabatt på din första faktura.

Våra tjänster i Uppsala

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Kontorsstädning

Mer än bara service.

Tryggt

Du kan känna dig trygg med både vår personal och kvaliteten på våra tjänster. Vårt team av noggrant utvalda och utbildade medarbetare har några av branschens bästa villkor och är lika engagerade som de är skickliga.

Flexibelt

Vi formar våra tjänster efter dig. Med tillgång till hela vårt breda tjänsteutbud formar vi varje detalj efter dina behov. Du kan känna dig säker på att resultatet alltid blir precis som du vill.

Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra innovativa tjänster, tekniska lösningar och dedikation till tillgänglighet gör att du kan räkna med ett friktionsfritt och smidigt samarbete.

Om Hemfrid

Hemfrid i Uppsala.

Uppsala, med sina historiska byggnader och vackra landskap, förtjänar det bästa inom hemstädning. Vårt expertteam erbjuder förstklassig service för alla Uppsalabor, oavsett om du bor i centrum eller i utkanterna av staden.

Vår hemstädning ger dig tid och möjlighet att fokusera på annat. Vi anpassar våra tjänster efter dig och du väljer själv hur ofta städningen ska utföras och hur.

Du behöver inte vara abonnemangskund hos oss för att anlita oss för tjänster i hemmet. I Uppsala erbjuder vi även Flyttstädning, Fönsterputs och Storstädning som du kan boka direkt på vår sajt. Om du redan har regelbunden hemstädning från oss kan du lägga till andra tjänster såsom tvätt och strykning, extra badrumsrengöring, kylskåps- och ugnsrengöring m.m.

Här finns vi i Uppsala

 • Almunge
  Alunda
  Björklinge
  Bälinge
  Eriksberg
  Flottsund
  Gottsunda
  Graneberg
  Knivsta
  Länna
  Norby
  Nåntuna
  Storvreta
  Sunnersta
  Uppsala
  Valsätra
  Vattholma
  Vänge
Öppettider
Må-Fr: 08-16, Lö-Sö: Stängt