Vi finns här för dig – så hanterar Hemfrid Covid19

Kom igång med Veckostädning

Välkommen till Hemfrid! Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.

Fyll i fälten för att se pris

Hemstädning efter dina behov!

Tala om för oss vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för Veckostädningen hos dig.

Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan. Berätta för oss, så fixar vi det åt dig!

Så fungerar abonnemanget

Abonnemanget innebär att du betalar en fast summa varje månad för de timmar vi kommit överens om för varje städtillfälle, om minst 3 timmar varannan vecka. Med abonnemang får du lägre pris än om du skulle betala städningen löpande per timme.

Om du behöver boka om, så har du möjlighet att göra det senast 5 arbetsdagar före städtillfället, om du vill få dina timmar till godo. Timmarna ligger då kvar i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle.

Du kan maximalt spara 3 städtillfällen i timbanken. De innestående timmarna kan också användas till andra tjänster, som utökad städning, storstädning och fönsterputs.

Så blir du kund

 • För att du ska få den bästa städningen för ditt hem utgår vi alltid efter dina behov. Innan din Veckostädning börjar har vi ett kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller personligt hembesök.

 • Under startmötet sammanställer vi dina behov i din kundprofil som ligger grund för din Veckostädning.

 • När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din Hemfridare och vi kvitterar ut en nyckel.

 • Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel som är märkta med Bra miljöval budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.

 • Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

 • Ansvarsförsäkring

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

 • Städmaterial ingår

  Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka
imbox logo