Så hanterar vi covid-19
Trädbeskärning

Trädbeskärning av fruktträd

Trädbeskärning av fruktträd förbättrar förutsättningarna för att träden ska må bra i flera generationer. Vårt professionella team hjälper dig att hålla dem friska genom att åtgärda svaga och skadade delar, samt skapa en balans mellan äldre och nya grenar. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig med ett prisförslag.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Hjälp med Trädbeskärning

Beskärning av dina fruktträd är en långsiktig investering då det skapar rätt förutsättningar för ett långt och friskt liv. För den som inte är van vid trädbeskärning kan det vara svårt att veta vilka grenar som ska bort, därför är vi noga med att det team som kommer till dig har rätt kompetens och utbildning.

När ska du beskära dina fruktträd?

Beskärning under vårvinter rekommenderas först och främst för äppelträd och päronträd där man önskar mer tillväxt. Ett exempel på det är gamla fruktträd som behöver stimulans. Plommon och körsbärsträd gillar inte att bli beskurna under denna period då de kan ha svårt att läka samt blöder mycket sav. Under sommaren låter vi träden vara, då får de en paus så de kan fokusera på tillväxt och fruktsättning. JAS-beskärning är bra för övrig fruktträdsbeskärning. Vi gallrar bort oönskade grenar och vattenskott. JAS-perioden sträcker sig dock längre än bara till september då temperatur och väder har förändrats drastiskt de senare åren. Det går utmärkt att beskära fruktträd ända in på november.

Boka trädbeskärning av fruktträd

Kontakta oss och beskriv vilka tjänster du behöver hjälp med så återkommer vi till dig med ett prisförslag.

Boka

Hemfrids Trädgårdshjälp

Vill du få hjälp av oss med andra arbetsuppgifter i din trädgård? Vi har erfarna trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare som gärna tar sig an din trädgård. De hjälper bland annat till med grävning av rabatter och löpande underhåll som ogräsrensning och gräsklippning. Vi på Hemfrid erbjuder även flera olika paketlösningar som Vårstädning och Höststädning av trädgården.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.