Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Trädbeskärning

Trädbeskärning, trädfällning och stubbfräsning förbättrar förutsättningarna för att trädet ska må bra i flera generationer. Vi hjälper dig att hålla trädet friskt genom att åtgärda svaga och skadade delar, samt skapa en balans mellan äldre och nya grenar. För den som inte är van vid trädbeskärning kan det vara svårt att veta vilka grenar som ska bort, därför är vi noga med att de som kommer till dig kommer med erfarenhet.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Hjälp med Trädbeskärning

Trädbeskärning är en långsiktig investering eftersom du säkerställer att trädet blir livskraftigt en lång tid framåt. Ett träd har ett stort ekonomiskt och estetiskt värde för tomten, så därför är det viktigt att vårda det på ett professionellt sätt. En vanligt förekommande missuppfattning är att trädbeskärning endast lämpar sig för vissa tider på året, till exempel under vårvintern eller JAS-månaderna (juli, augusti, september). Det är tvärtom en åtgärd som kan utföras hela året, det viktiga är bara att det beskärs på rätt sätt utifrån årstid. Vi har erfarna arborister med mångårig expertis och rätt certifieringar.

Boka trädbeskärning, trädfällning eller stubbfräsning

Använd formuläret för att beskriva vilka tjänster du behöver hjälp med. Sedan hör vi av oss till dig inom en arbetsdag för att diskutera hur arbetet ska utföras och om vi kan boka en tid för ett platsbesök.

Pris

Efter platsbesöket kan vi lämna en offert som du får ta ställning till.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.

Boka