Marcia Eunice

Möt Marcia Eunice

Vad har jobbet på Hemfrid betytt för dig?

–Hemfrid är den första och enda arbetsplats som jag haft i Sverige. När jag började kunde jag varken städa eller prata svenska. Men jag fick en handledare och en introduktionsutbildning och lärde mig jobbet. Lite senare kombinerade jag jobbet med språkkurser för att bli bättre på svensk grammatik.

Hur har du utvecklats i ditt arbete under din tid på Hemfrid?

–Jag har jobbat här i åtta år och har utvecklats mycket i min roll. Jag började som Hemfridare, sedan blev jag handledare och fick introducera nya kollegor in i yrket. Nu leder jag ett serviceteam, vilket betyder att jag är länken mellan huvudkontoret, personalen och kunderna.

På vilket sätt märks det att Hemfrid är en arbetsplats som arbetar med mångfald och inkludering?

–Det märks bland oss anställda. Ingen bryr sig om vilken bakgrund du har eller
vilket fotbollslag du håller på. Vi har till och med en kund som brukar kalla Hemfrid för ’United Nations’ eftersom han träffat så många olika nationaliteter via oss.

Vad har du för karriärplaner framåt?

–I El Salvador läste jag internationella relationer. Nu är jag sugen på att plugga igen. Men den här gången så vill jag utbilda mig inom HR och rekrytering. Drömmen vore att få arbeta inom dessa områden på Hemfrid, eftersom jag känner mig trygg och trivs väldigt bra här.

Skulle du rekommendera Hemfrid som arbetsplats? Varför?

–Ja, Hemfrid är ett stort företag med många möjligheter och anställda från hela
världen. När jag själv kom till Sverige kände jag ingen. Jobbet gav mig inte bara en karriär utan också nya vänner. Kollegorna på Hemfrid har blivit en andra familj och jag har fått chansen att utvecklas och klättra inom företaget.

Personlig fakta

Namn: Marcia Eunice

Ålder: 33

Roll på Hemfrid: Hemfridare och leder ett serviceteam

Vill du bli en i vårt team? Just nu söker vi fler Hemfridare. Ansök här!