Så hanterar vi covid-19
Soffa

Erbjudande på städning för dig som är kund hos Boappa!

Som kund hos Boappa får du 4 timmar extra städning när du tecknar ett städabonnemang hos Hemfrid! Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan. Välj kostnadsfritt startmöte via telefon, video eller personligt hembesök.

Scrolla ner för erbjudande på Flytthjälp och Flyttstädning!

Fyll i postnummer och boyta så får du en prisuppskattning direkt

Dessutom får du 10-15% rabatt på tilläggstjänster!

Boappa - 10% rabatt på Hemfrids tilläggstjänster

Du får även 10% rabatt på tjänsterna nedan. Uppge kampanjkod Boappa när du bokar.

Erbjudandena gäller i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Norrköping, Linköping, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. På vissa orter erbjuds utvalda tjänster.

Boappa - 15% rabatt på Flyttstädning med Flytthjälp

Dessutom får du 15% rabatt på Flyttstädning i samband med Flytthjälp. Uppge kampanjkod Boappa15 när du bokar.

Vi erbjuder Flytthjälp i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hemstädning efter dina behov!

För att det inte alltid är så kul att ta fram dammsugaren mitt i natten. Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat. Låt ett proffs ta hand om städningen. Spara dammtussar, disk och tvätt till oss. Så att du hinner med allt annat.

Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för Veckostädningen hos dig.

Ett städabonnemang - flera tjänster

Att ha ett städabonnemang hos oss innebär att du får hemstädning med skräddarsydda lösningar till en fast månadskostnad. Alltid med kvalitetsgaranti.

Vi hjälper till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan och plocka ihop barnens leksaker. Om du behöver boka om, sparas timmarna i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle. Med oss får du alltid personlig service med skräddarsydda lösningar. Vi finns här för dig.

Förutom Veckostädning kan du nyttja alla våra rut-tjänster inom ramen för ditt städabonnemang. Välj och vraka mellan allt från Trädgårdsarbete och Flytthjälp till Storstädning och Fönsterputs.

Som kund hos oss ingår självklart våra svensktillverkade och miljömärkta städmedel - snälla för miljön och ditt hem. Så vill du ha ett tryggt och hållbart val med utbildad personal och schyssta villkor, då finns Hemfrid här för dig.

Så blir du kund

 • För att du ska få den bästa städningen för ditt hem utgår vi alltid efter dina behov. Innan din Veckostädning börjar har vi ett kostnadsfritt startmöte där du visar oss ditt hem och dina behov. Vi rekommenderar alltid ett personligt hembesök där vi kommer hem till dig. Vi erbjuder också digitala hembesök där du visar oss ditt hem i ett videomöte.

 • Under startmötet sammanställer vi dina behov i din kundprofil som ligger grund för din Veckostädning.

 • När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din Hemfridare och vi kvitterar ut en nyckel.

 • Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel som är märkta med Bra miljöval budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.

 • Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Varför Hemfrid?

 • Utbildad personal med kollektivavtal

  Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

 • Ansvarsförsäkring

  Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

 • Städmaterial ingår

  Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Hemfrid valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Hemfrid när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.