Så hanterar vi covid-19
8C0A9611 websize

Erbjudande! Få 15% rabatt på trädgårdshjälp

Ge lite extra kärlek till din trädgård så här i början av vårsäsongen! Just nu får du 15% rabatt på valfri trädgårdstjänst hos oss. För att ta del av rabatten skriver du in din kampanjkod när du bokar. Erbjudandet gäller för hela trädgårdssäsongen, men du behöver boka senast den 31 maj 2021.

Trädgårdshjälp är tillgängligt i Stockholm med omnejd. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Fyll i fälten för att se pris

Läs mer

Trädgårdshjälp som passar just dig!

Liten radhustäppa? Stor parkliknande trädgård? För att du ska få den trädgårdshjälp som passar just dig kan du välja mellan färdiga säsongspaket för vår och höst - anpassade efter trädgårdens behov, storlek och säsongsmoment. Vi hjälper självklart till med specifika tjänster och löpande trädgårdsservice efter dina behov.

Låt våra skickliga trädgårdsmästare och erfarna trädgårdsarbetare ta hand om din trädgård! Allt från gräsklippning, ogräsrensning, beskärning av buskar, fruktträd och mycket mer. Vi tar med alla trädgårdsmaterial och redskap.

Hemfrids Trädgårdshjälp erbjuder vi i Stockholm med omnejd. Kontakta oss om du önskar boka in ett kostnadsfritt hembesök så återkommer vi med ett prisförslag!

Psst! Du kan använda ditt Rut- och Rot avdrag till nästan all trädgårdsskötsel.

Varför Hemfrid?

  • Ansvarsförsäkring

    Skulle olyckan vara framme så har Hemfrid en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.