Kontorsflytt-boxes

Ska ni flytta kontor?

Vi hjälper er med hela flytten.

Oavsett vilken sorts flytt ni står inför brukar det ta mycket tid, därför finns vi för att hjälpa er. Istället för att bära möbler kan ni fokusera på det ni gör bäst.

Vi hjälper både det mindre företaget och det större bolaget. Utöver själva flytthjälpen kan vi montera möbler och återvinna gammal kontorsinredning. Det viktiga för oss är att flytten inte påverkar er dagliga aktivitet, därför är koordinering och erfarenhet viktigt för oss.

3 steg till en enklare kontorsflytt

Boka online

Berätta för oss vad ni behöver hjälp med så återkommer vi så snabbt som möjligt med en lösning som passar just er flytt.

Alltid fast pris

Ni får alltid ett fast pris när ni bokar kontorsflytt med oss. Dessutom får ni låna alla flyttlådor gratis!

Flyttat & klart

Vi gör resan till ert nya kontor så enkel och smidig som möjligt, på ett sätt som passar just er.

Vanliga frågor om kontorsflytt

 • Flyttar ni andra företag förutom kontor?

  Absolut! Vi kan flytta alla typer av företag, lokaler och butiker. Kontakta oss genom att fylla i adressen på Kontorsflytt som företaget flyttar från, till och kvadratmeteryta i formuläret så löser vi det!

 • Flyttar ni kontor i hela Sverige?

  Vi flyttar kontor till eller från följande orter med omnejd: Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Fyll i formuläret på Kontorsflytt så hjälper vi dig.

 • Kan ni hjälpa till med packning och montering?

  Absolut, vi hjälper er gärna med att packa ner allt när ni ska flytta och kan även hjälpa till med uppackning i den nya lokalen. Våra kollegor på hantverkshjälp kan även hjälpa till med nedmontering av lampor, hyllor, bord etc samt att montera upp möbler och lampor i den nya lokalen. Säg till när ni bokar så ordnar vi det!

 • Är kontorsflytten försäkrad?

  Självklart! Vi är försäkrade med Länsförsäkringar till ett värde upp till 10 miljoner kronor om något skulle skadas under er flytt. Observera att om ni väljer att själva packa flyttlådorna så är ni ansvariga för att skydda innehållet i dem.